Kivenkovaa kampanja-apua piha-alan osaajalle

”Kumppanuus Encoren kanssa vei Kivitorin verkkokaupan kävijälukemat uusiin ennätyksiin: kävijämäärä verkkokaupassa kasvoi kesäkampanjan aikana yli 30% edellisvuoteen verrattuna. Sosiaalisen median kautta verkkokauppaan tuli todellinen kävijävyöry, sillä edellisvuoden lukemiin verrattuna kävijämäärä kasvoi peräti 870%. ”

Verkkokauppapäällikkö Markus Hartikainen, Kivitori

Lue lisää »

Digitaalista vetoapua perinnemaalien myyntiin

”Encoren referenssit vakuuttivat meidät, ja yhteisissä tapaamisissa varmistui, että yhteistyömme pelaa. Varsinkin Janne on ollut mahtavan kärsivällinen työkaveri, joka on jaksanut selittää asiat juurta jaksain.”

Sari Uunila, toimitusjohtaja, Uulatuote Oy

Lue lisää »

Markkinoinnin hyödyt ja tulokset näkyvät yrityksen arjessa

"Ihan selkeästi yhteistyöstämme Encoren kanssa on ollut hyötyä Service-Flown yritystoiminnalle. Viestinnän johdonmukaisuus ja tasalaatuisuus ovat vieneet viestiämme eteenpäin ja yrityksemme on saanut jalansijaa juuri kaipaamillamme markkinoilla."

Tiina Eronen, markkinointijohtaja, Service-Flow Oy

Lue lisää »

Gateway Technolabs Finlandin kasvua tukemassa

”Encoren substanssin osuvuus on pöyristyttävää. Vaikea ymmärtää, miten niin kevyellä briiffillä saa relevantteja tuloksia.”

Anssi Seppänen, asiakaspalvelujohtaja, Gateway Technolabs Finland Oy

Lue lisää »

Verco - karjuen maailmalle!

"Hienointa yhteistyössä on ollut Encoren kokonaisvaltaisen markkinointisuunnittelun hallitseminen ja vahva ymmärrys IT-toimialasta. Asenne ja intohimo tekemiseen haisee ja näkyy ja se tuntuu hyvältä."

Hannu Mikkola, Verco

Lue lisää »

HH-kiinteistöpalvelut - tuloksellisia kohtaamisia

”Kaikki, mitä olemme Encorelta pyytäneet, on hoitunut nopeasti ja onnistunut mainiosti. Nyt yhteinen katseemme on ensi vuoden markkinointitoimissa ja niinhän se pitää ollakin, sillä hyvä kumppanuus rakentuu pitkälliselle yhteistyölle. Suosittelen Encorea lämpimästi. Mutta en kilpailijoille, niille saa kelvata joku muu.”

Tokke Salonen, toimitusjohtaja, HH-kiinteistöpalvelut Oy

Lue lisää »

Liity mukaan

Lomake tallentaa tietoja järjestelmiimme. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettua tietoa tietosuojaselosteestamme.