Blogi - ajatuksia markkinointiviestinnästä

Blogista löydät ajankohtaisia aiheita markkinointiviestinnän arjesta sekä encorelaisten ajatuksia omasta työstä.

Evästeet Traficomin ohjauksessa

Traficom on julkaissut 13.9.2021 voimaan tulleen oppaan Evästeohjeistus palveluntarjoajille. Mitä tämä tarkoittaa ja mitä minun tulee tehdä?

Lue lisää

Miten saan liikennettä verkkosivustolle?

Kävijät osuvat sivustolle harvoin sattumalta, joten on tärkeää markkinoida sivustoa aktiivisesti. Verkkosivuston löydettävyyteen vaikuttavat markkinointitoimenpiteiden lisäksi monet muut asiat, kuten verkkosivujen sisällöt, nopeus ja hakukoneystävällisyys.

Lue lisää

Miksi sivustoni on hidas?

Verkkosivuston latausnopeudella on suuri vaikutus käyttäjäkokemukseen, sillä internet-yhteyksien kehittyessä ihmisistä on tullut kärsimättömiä. Sivuston latautumista ei jakseta odotella, vaan klikkauksen jälkeen kohdesivuston tulee ilmestyä viiveettä verkkokalvojen eteen. Mikäli sivuston latautumisessa kestää liian kauan, käyttäjä saattaa siirtyä muualle. Mikä verkkosivuja sitten hidastaa?

Lue lisää

”Miksi maksaa ulkopuoliselle toimittajalle verkkosivuista?”

Verkkosivuprojekteista keskusteltaessa yksi kysymys toistuu muita useammin: miksi ylipäätään maksaa ulkopuoliselle toimittajalle verkkosivuista?

Lue lisää

Verkkosivuprojektin FAQ

Kokosimme yhteen paikkaan kymmenen usein kysyttyä kysymystä koskien verkkosivuprojektien toteutusta sekä itse sivuston sisältöä.

Lue lisää

Mitä pitää ottaa huomioon ennen verkkosivuprojektin aloittamista?

Verkkosivujen tilaamisen ei tarvitse olla monimutkaista. Kun käytät verkkosivukumppanin valintaan hieman aikaa ja vaivaa, yhteistyön tuloksena syntyy vaikuttava ja vakuuttava sivusto.

Lue lisää

Visu Kaluste uudisti ilmeensä Encoren avulla

Vanha verkkosivusto ei mahdollistanut tuotepohjaista rakennetta, joten alusta asti oli selvää, että sivusto on täysremontin tarpeessa. Samalla päätettiin uudistaa yrityksen yleisilme ja päivittää käytännössä kaikki markkinointimateriaali.

Lue lisää

Verkkosivu-uudistus toi Kiviniityn palvelut paremmin esille

Kattava palveluvalikoima haluttiin tuoda paremmin esille ja helpottaa muun asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tarpeellisen tiedon löytymistä. Käytännössä tämä tarkoitti vanhan sivuston kokonaisvaltaista uudistusta.

Lue lisää

Kuolonkorinoita

Kulunut talvi on ollut poikkeuksellisen pitkä; lunta, kovia pakkasia ja maailmalla jylläävä koronaviruspandemia. Jo keväällä 2020 kävi hyvin selväksi, että pandemia vaikuttaa merkittävästi myös meidän toimialaamme, kun poikkeustilanteen aiheuttamissa pelonsekaisissa tunnelmissa joka puolella vedettiin käsijarru pohjaan.

Lue lisää