Blogi - ajatuksia markkinointiviestinnästä

Blogista löydät ajankohtaisia aiheita markkinointiviestinnän arjesta sekä encorelaisten ajatuksia omasta työstä.

Miksi sivustoni on hidas?

Verkkosivuston latausnopeudella on suuri vaikutus käyttäjäkokemukseen, sillä internet-yhteyksien kehittyessä ihmisistä on tullut kärsimättömiä. Sivuston latautumista ei jakseta odotella, vaan klikkauksen jälkeen kohdesivuston tulee ilmestyä viiveettä verkkokalvojen eteen. Mikäli sivuston latautumisessa kestää liian kauan, käyttäjä saattaa siirtyä muualle. Mikä verkkosivuja sitten hidastaa?

Lue lisää

”Miksi maksaa ulkopuoliselle toimittajalle verkkosivuista?”

Verkkosivuprojekteista keskusteltaessa yksi kysymys toistuu muita useammin: miksi ylipäätään maksaa ulkopuoliselle toimittajalle verkkosivuista?

Lue lisää

Verkkosivuprojektin FAQ

Kokosimme yhteen paikkaan kymmenen usein kysyttyä kysymystä koskien verkkosivuprojektien toteutusta sekä itse sivuston sisältöä.

Lue lisää

Mitä pitää ottaa huomioon ennen verkkosivuprojektin aloittamista?

Verkkosivujen tilaamisen ei tarvitse olla monimutkaista. Kun käytät verkkosivukumppanin valintaan hieman aikaa ja vaivaa, yhteistyön tuloksena syntyy vaikuttava ja vakuuttava sivusto.

Lue lisää

Visu Kaluste uudisti ilmeensä Encoren avulla

Vanha verkkosivusto ei mahdollistanut tuotepohjaista rakennetta, joten alusta asti oli selvää, että sivusto on täysremontin tarpeessa. Samalla päätettiin uudistaa yrityksen yleisilme ja päivittää käytännössä kaikki markkinointimateriaali.

Lue lisää

Verkkosivu-uudistus toi Kiviniityn palvelut paremmin esille

Kattava palveluvalikoima haluttiin tuoda paremmin esille ja helpottaa muun asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tarpeellisen tiedon löytymistä. Käytännössä tämä tarkoitti vanhan sivuston kokonaisvaltaista uudistusta.

Lue lisää

Kuolonkorinoita

Kulunut talvi on ollut poikkeuksellisen pitkä; lunta, kovia pakkasia ja maailmalla jylläävä koronaviruspandemia. Jo keväällä 2020 kävi hyvin selväksi, että pandemia vaikuttaa merkittävästi myös meidän toimialaamme, kun poikkeustilanteen aiheuttamissa pelonsekaisissa tunnelmissa joka puolella vedettiin käsijarru pohjaan.

Lue lisää

Graafisen suunnittelun syväluotaus

Graafinen suunnittelu on kuin kakun leipomista. Raaka-aineet kuten kuvat tai kananmunat voivat olla ensiluokkaisia, mutta lopputulos riippuu kuitenkin aina kokista.

Lue lisää

Neljä askelta ensiavuksi koronan kurittaman kassan pelastamiseksi

Et ole yksin: Suomessa ja koko maailmassa ei taida nyt olla yhtään yritystä, johon korona ei jollain tavalla vaikuttaisi.

Lue lisää