Digitaalista vetoapua perinnemaalien myyntiin

Uulatuotteen ja Encoren yhteistyö alkoi verkkokauppaprojektista ja yritysilmeen kirkastamisesta.

Uulatuote Oy valitsi kumppanikseen Encoren

Uulatuote Oy valmistaa Suomen parhaita perinnemaaleja laadukkaista raaka-aineista ja hyväksi havaittujen reseptien mukaan. Vakaaseen kasvuun ja ensiluokkaiseen palveluun panostava yritys osui tuotteillaan juuri oikeaan trendihetkeen, sillä yhä useammat rakentajat ja remontoijat ovat kiinnostuneita perinteisistä, luonnollisista ja hengittävistä pintakäsittelyvaihtoehdoista.

Jotta kasvava yleisö saisi parhaalla mahdollisella tavalla tiedon Uula-maaleista, yritys valitsi viestintä- ja markkinointikumppanikseen Encore Digital Marketing Oy:n.

Verkkokaupan toiminnallisuudet vaativat monipuolista osaamista

Uulatuotteen ja Encoren yhteistyö alkoi verkkokauppaprojektista ja yritysilmeen kirkastamisesta.

”Me valmistamme maalia, emme verkkosivuja, joten tarvitsemme kumppanin, joka todella ymmärtää asiaa. Kun lähdimme suunnittelemaan verkkosivujen uudistusta, haimme sopivaa toimittajaa, jonka kanssa voisimme tehdä projektin yhteistyössä. Encoren referenssit vakuuttivat meidät, ja yhteisissä tapaamisissa varmistui, että yhteistyömme pelaa. Varsinkin Janne on ollut mahtavan kärsivällinen työkaveri, joka on jaksanut selittää asiat juurta jaksain, vaikka tarvittaessa moneen kertaan.”

Sari Uunila, toimitusjohtaja, Uulatuote Oy


Uulatuote panostaa verkkoon tulevaisuudessakin

Kauvatsalla sijaitseva Uulatuote on suurelle yleisölle tuttu sekä lukuisista perinnerakentamisen tapahtumista että Tampereen kaupunkikuvasta: Laukontorin vieressä herkullista showroomiaan pitävä yritys on saanut yhteistyön myötä lisää tunnettuutta ja sitä kautta uusia asiakkaita.

”Uudet sivumme ovat keränneet paljon positiivista huomiota ja kehuja sekä asiakkailta että yhteistyökumppaneilta. Ja jatkuvasti tulee mieleen asioita, joita sivuille voisi lisätä: videoita, kuvia, maalausohjeita, lisätietoa väreistä ja valmistusmenetelmistä… Nälkä kasvaa syödessä, joten projekti jatkukoon!”

Sari Uunila, toimitusjohtaja, Uulatuote Oy

Encore Digital Marketing

Ota yhteyttä!

  • Lomake tallentaa tietoja järjestelmiimme. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettua tietoa tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.