Encore Digital Marketing

Syvällistä ymmärrystä perinteisestä markkinointiviestinnästä ja sen digitaalisesta ulottuvuudesta

Toteutamme yrityksellesi kampanjat, markkinointi-
ja myymälämarkkinointimateriaalit sekä pakkaukset.

Kampanjat

Osaamiseemme kuuluvat huomiota herättävät printti- ja digimateriaalit sekä muut kampanjoiden menestykseen vaikuttavat tukitoimenpiteet.

Materiaalit

Kohderyhmää puhuttelevat materiaalit herättävät kiinnostuksen ja helpottavat myyntityötä. Ideoidaan yhdessä markkinointiasi avustavia printtejä.

Pakkaukset

Tarvitsetko brändisi viestistä kertovia etikettejä tai kartonki- ja kuljetuspakkauksia? Entä myymälämarkkinointia tukevia lavakauluksia tai päätypahveja? Meiltä myös halsterit, julisteet sekä lattiatarrat.

Ulkomainonta

Valloita asiakkaasi klassisella tai digitaalisella ulkomainonnalla! Puhuttele asiakkaitasi oivaltaville tavoilla heille mieluisissa ympäristöissä.

Etsitkö kumppania toteuttamaan materiaaleja?

KYLLÄ!

Tutustu toteuttamiimme markkinointimateriaaleihin ja ihastu!

Markkinointitoimisto teollisuus-, it- ja teknologiayrityksille

Encore on perustettu palvelemaan yrityksiä syvällisellä ymmärryksellä perinteisestä markkinointiviestinnästä ja sen uudesta, digitaalisesta ulottuvuudesta. Toimiva markkinointiviestintä vaatii syvällistä perehtymistä asiakkaan liiketoimintaan sekä molemminpuolista sitoutumista markkinointiviestinnän jatkuvaan kehittämiseen, sillä kohderyhmät löytävät jatkuvasti uusia kanavia ja tapoja ostaa tuotteita. Olemme rakentaneet palvelumallin ja -valikoiman, joka mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisen markkinointiviestintäkumppanuuden. Markkinointiviestinnän tulokset eri digitaalisista kanavista syntyvät laadukkaalla sisällöntuotannolla sekä kanava- ja kohderyhmäosaamisella.