Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on mahdollisuus tavoittaa kohderyhmät. Eri kohderyhmät käyttävät eri kanavia ja käyttäytyvät eri tavalla. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan kohderyhmät ja niiden käyttämät sosiaalisen median kanavat sekä luomaan kestävää ja tuloksellista kommunikointia kohderyhmän ja yrityksen välillä. Sosiaalinen media palvelee sekä työnantajatarpeita että myyntiä.

Sosiaalinen media palveluna

Sosiaalisen median tekeminen hyvin ja tuloksellisesti vaatii aikaa, ammattitaitoa ja osaamista eri kanavista ja kohderyhmistä. Sosiaalisen median palvelumme sisältää kuukausittaiset asiakastapaamiset, sosiaalisen median päivitykset kuukaudelle sisältäen tekstit ja kuvat sekä suosituksen sisällöntuotannosta. Kuukausisuunnitelmat perustuvat aina yrityksen rekrytointi- ja myyntitavoitteisiin.

Sosiaalisen median palvelua voi myös käyttää kampanjaluonteisesti, esimerkiksi rekrytoinnin tai tapahtuman kutsuprosessin tukena.

Tavoitatko kohderyhmäsi sosiaalisesta mediasta?

Kiinnostuitko?

Me otamme sinuun yhteyttä, jätä meille vain yhteystietosi:

  • Lomake tallentaa tietoja järjestelmiimme. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettua tietoa tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.