top of page

Merkityksellinen markkinointiviestintä: yrityksen menestyksen ydin


Encore Digital Marketing Oy on tarjonnut markkinointiviestinnän palveluita IT- ja teknologiayrityksille vuodesta 2015 lähtien. Tämä matka on ollut täynnä oppimista, kehittymistä ja oivallusten tekemistä - merkityksellisyys on markkinointiviestinnän voima.

Merkityksellisyys: Yrityksen Ydintä Kunnioittaen

Vuonna 2022 Encore Digital Marketing Oy astui uudelle polulle lanseeratessaan Core Consulting -konsultointipalvelun. Tämä oli suunnanmuutos, joka korosti vahvaa sitoutumista merkitykselliseen markkinointiviestintään. "Core" nimenä symboloi juuri sitä - ydintä, olennaista osaa. Tästä lähtien Encore on keskittynyt markkinointiviestinnän konsultointipalveluihin, jotka auttavat yrityksiä löytämään oman ytimensä, Coren.

Miksi merkityksellisyys on niin tärkeää markkinointiviestinnässä? Se erottaa hyvän markkinointiviestinnän erinomaisesta. Merkityksellisyys on voima, joka koskettaa asiakkaita syvästi ja saa heidät sitoutumaan brändiin. Se on voima, joka saa viestit resonoimaan ja vaikuttamaan.

Viesti: Kirkkaana mielessä


Encore Digital Marketing Oy tarjoaa konsultointipalveluita, koulutusta ja korkealaatuista sisällöntuotantoa, jotka auttavat yrityksiä rakentamaan vankan perustan menestyvälle markkinointiviestinnälle. Me uskomme, että vahvat viestit syntyvät, kun yrityksen tarkoitus on kirkkaana mielessä. Siksi autamme yrityksiä löytämään sen ytimen, joka tekee heistä ainutlaatuisia.

Vahvista: Osaaminen ja Ymmärrys

Merkityksellinen markkinointiviestintä edellyttää osaamista ja ymmärrystä. Tarjoamme koulutuksia, jotka vahvistavat tiimisi taitoja ja auttavat tekemään parempia valintoja markkinointiviestinnässä. Vahvista osaamistasi ja varmista, että jokainen viesti heijastaa brändisi ydintä.

Vaikuta: Asiakasymmärrys

Asiakasymmärrys on tunneyhteyden rakentamisen ja sisältömarkkinoinnin perusta. Löydä syvä ymmärrys siitä, mitä asiakkaasi tarvitsevat ja haluavat. Autamme sinua vaikuttamaan asiakkaisiisi luomalla sisältöä, joka resonoi ja synnyttää tunneyhteyden.

Tule Encoreen ja löydä merkityksellisen markkinointiviestinnän voima. Yhdessä voimme rakentaa brändisi vahvemmaksi ja auttaa sinua saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi.


Yhdessä merkityksellisyyden ytimeen,


Hanne Pitkänen

Markkinointi- ja viestintäkonsultti

Encore Digital Marketing Oy32 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.

Soita

040 162 5808

Lähetä sähköposti

Seuraa somessa

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page