Asiakastarinat

Tarinat voidaan jakaa kolmeen kategoriaan: kertomuksiin eli kerrottuihin tarinoihin, sisäisiin eli koettuihin tarinoihin ja draamaan eli elettyihin tarinoihin. Asiakastarinat ovat kerrottuja, koettuja ja elettyjä arjen kokemuksia Encoresta.

Lue mitä asiakkaamme kertovat meistä

Rekrytointikampanja takoi tulosta

Johtava IT-projektinhallinnan ja arkkitehtuurin asiantuntijayritys Project-IT kahmi elokuussa 2018 alan asiantuntijoita riveihinsä kampanjoimalla Lomalle töihin -teemalla. Encore on tukenut Project-IT:n kasvuvimmaista strategiaa markkinointiviestinnän keinoin tammikuusta 2016 lähtien.

Tapahtumamarkkinointi onnistui yli odotusten

Tampereen Mediapoliksessa järjestettiin syyskuussa 2018 maailman ensimmäinen XR Challenge -seminaari, jonka suuri suosio yllätti niin järjestäjät kuin tapahtumaan osallistuneet kumppanitkin. Tilaisuus oli kohdennettu virtuaalitodellisuudesta (VR), lisätystä todellisuudesta (AR) ja yhdistetystä todellisuudesta (MR) kiinnostuneille teollisuusyrityksille ja ohjelmistokehittäjille.

Digitaalista vetoapua perinnemaalien myyntiin

Uulatuotteen ja Encoren yhteistyö alkoi verkkokauppaprojektista ja yritysilmeen kirkastamisesta.

Kivenkovaa kampanja-apua piha-alan osaajalle

Kumppanuus Encoren kanssa vei Kivitorin verkkokaupan kävijälukemat uusiin ennätyksiin: kävijämäärä verkkokaupassa kasvoi kesäkampanjan aikana yli 30% edellisvuoteen verrattuna.

Haluatko tietää, minkälaiset yrityksesi verkkosivut voisivat olla jo lähitulevaisuudessa?

Tutustu Encoren toteuttamiin verkkosivustoihin:

xrchallenge.fi
www.project-it.fi
civilpoint.fi
www.uula.fi