Hulluutta, luovuutta, sisua ja sydäntä

Encore on tiivis työyhteisö, joka on tottunut tekemään huikean hyvää jälkeä joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Vaikka keskinäinen työnjakomme on selkeä, työryhmän jokainen jäsen kantaa vastuuta kokonaisprojektin onnistumisesta. Olemme keskittyneet kuuntelemaan ja palvelemaan asiakasta hyväksi todetulla ja omintakeisella tyylillämme.

Hanne Pitkänen

Hanne vastaa Encoren asiakkaiden markkinointiviestinnän suunnittelusta, projekteista ja muista juoksevista tai muilla tavoin liikkuvista päivittäisistä toiminnoista.

Markkinoinnin monitaituri ei pääse pysähtymään kotonakaan, sillä perheen lisäksi Hannen pitää kiireisenä ratsastusharrastus ja yksityisen eläintarhan pyörittäminen.

toimitusjohtaja

040 162 5808

Janne Arola

Varsinais-Suomen vahvistuksemme Janne on kaikenlaista koodia käsittelevä web-taituri. Vaikka innostuessaan Janne saattaa käyttää kieltä, jota muut eivät ymmärrä, hänellä on uskomaton taito selittää monimutkaisetkin asiat maallikoille ja muille asiaan vihkiytymättömille. 

Kotopuolessa Jannen pitävät kiireisenä kotitalon ylläpito sekä muut sekalaiset rakennusprojektit.

web developer

040 7735 395

Tuomas Välimaa

AD Tuomas Välimaa on taiteellinen velhomme, jonka kokemus ja osaaminen näkyy monen asiakkaamme visuaalisena ilmeenä.

Tuomas on suuri kulttuurifani, ja käyttää inspiraation lähteinään elokuvia, musiikkia ja taidetta. Päivätöihin liittyvää luovuutta ruokkii Ember Falls -yhtyeen laulajan pesti. Tuomas kokee, että musiikki ja graafinen työ tukevat hienosti toisiaan.

AD / videotuotanto

040 523 6805

Encore Digital Marketing Oy

encore@encore.fi

Laskutustiedot

Ota yhteyttä!

  • Lomake tallentaa tietoja järjestelmiimme. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettua tietoa tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.