Luovuutta, hulluutta, sisua ja sydäntä

Encore on perustettu palvelemaan yrityksiä syvällisellä ymmärryksellä perinteisestä markkinointiviestinnästä ja sen uudesta, digitaalisesta ulottuvuudesta. Toimiva markkinointiviestintä vaatii syvällistä perehtymistä asiakkaan liiketoimintaan sekä molemminpuolista sitoutumista markkinointiviestinnän jatkuvaan kehittämiseen, sillä palvelut muuttuvat jatkuvasti ja kohderyhmät löytävät uusia kanavia.

Olemme rakentaneet palvelumallin ja -valikoiman, joka mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisen markkinointiviestintäkumppanuuden.

No, mikä on sitten Encore? Tiedäthän sen tunteen, kun loistavan keikan jälkeen haluat kuulla vielä yhden biisin? Encore on kunnianhimoinen päämäärä, joka ei onnistu ilman luovuutta, hulluutta, sisua ja sydäntä. Näistä lähtökohdista perustettiin Encore Digital Marketing Oy vuonna 2015.


Hanne Pitkänen

toimitusjohtaja

040 162 5808

Janne Arola

web developer

040 7735 395

Töihin?

Encore on markkinointiviestintätoimisto it-, teknologia- sekä teollisuusyrityksille ja niille, joilla on muuten vaan munaa. Encore on perustettu palvelemaan yrityksiä syvällisellä ymmärryksellä perinteisestä markkinointiviestinnästä ja sen uudesta, digitaalisesta ulottuvuudesta. Olemme rakentaneet palvelumallin ja -valikoiman, joka mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisen markkinointiviestintäkumppanuuden.