Brändi & strategia

Brändi

Brändi on imagon ja maineen summa. Imago on yrityksen tietoisesti itsestään antama kuva, mutta maine perustuu kohderyhmien kokemukseen yrityksestä. Brändi tekee yrityksestä ainutlaatuisen.

Brändi kommunikoi tuotteen tai palvelun arvoa. Se auttaa asemoimaan yrityksen markkinaan suhteessa kilpailijoihin ja muihin saman toimialan toimijoihin. Laadukkaasta brändistä ollaan valmiita maksamaan, se siis tuo suoraan taloudellista hyötyä. 

Markkinointistrategia

Markkinointistrategia palvelee erityisesti yrityksen rekrytointi- ja myyntitavoitteita. Se tehdään yrityksen strategiatyön yhteydessä vuosittain. Työnantajamielikuvasta on tullut kiinteä osa yrityksen markkinointiviestintää, ja tämän vuoksi se on myös osa markkinointistrategiaa. 

Markkinointistrategiassa määritellään yrityksen kohderyhmät ja kanavat erikohderyhmien tavoittamiseksi. Markkinointistrategiassa on myösmääritelty keinot tavoitteiden saavuttamiseksi. Markkinointistrategianpitää jalkautua osaksi arjen markkinointiviestintää jatoimintatapoja.

Kuinka me voimme auttaa sinua brändi- ja strategiatyön kanssa?

Kiinnostuitko?

Me otamme sinuun yhteyttä, jätä meille vain yhteystietosi:

  • Lomake tallentaa tietoja järjestelmiimme. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettua tietoa tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.